Események, aktualtások

Játékos, családi Öko délután

Helyszín: Tiszafüred, Morotva-félsziget

Időpont: 2018. május 18. ( péntek ) 15.00 - 18.00

Bővebben

Ökocentrum 6. születésnap

Időpont: 2018. április 28. (szombat),  9.00 - 18.00

Helyszín: Tisza-tavi Ökocentrum

Bővebben

VIRTUÁLIS TÚRA A TISZA-TÓBAN

Ezévi roadshownk keretében egy vadonatúj, interaktív eszköz segítségével mutatjuk meg a gyerekeknek a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát.

Bővebben

Rövidfilm - pályázat fiataloknak

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával pályázatot ír ki a Tisza-tó bemutatására és népszerűsítésére, a környezettudatos magatartás ösztönzésére. Azoknak az általános, középiskolás és egyetemista fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik érzékenyek környezetük védelme iránt és üzenni tudnak társaiknak, terjesztve a fenntartható gondolkodást, magatartást.

Bővebben

Tiszta tó a Tisza-tó road show

A roadshow keretében szeretnénk az érintett településeken bemutatni, mennyire fontos a Tisza-tó tisztaságának megőrzése, élővilágának megóvása. Ehhez nagyban hozzájárulhatunk, ha a hulladékokat szelektíven gyűjtjük. Célunk elsősorban a fiatalok megszólítása, hiszen minél fiatalabb korban tudjuk megismertetni a szelekítv hulladékgyűjtsé fontosságát, annál hatékonyabban tudjuk megőrízni ezt az egyedülálló természeti környezetet.

Bővebben

Tiszta tó a Tisza-tó jubileumi konferencia és Tisza-tavi Polgármesterek Találkozója

2018-ban két jubileumi évforduló is köthető a Tisza-tóhoz: 40 éves évfordulóját ünnepli a Tisza-tó, a Kiskörei Vízlépcső pedig 45. éves lesz. Ennek jegyében kerül megszervezésre a Tiszta tó a Tisza-tó  jubileumi konferencia, valamint a hagyományos Tisza-tó Napja rendezvénysorozat. 

 

 

 

Bővebben